Takim Mes Vullnetareve


U zhvillua takim mes vullnetarëve të New Vision tek Liqeni Artificial i Tiranës , ku mes natyrës ata u njohën me programet e ardhshme të New Vision 2022-2023 . Aktiviteti u shoqërua me lojra diskutime dhe shumë argëtim.