Events

2023
instituti

Bring your voice to life

Click here to read more

2023
qeparo23
Jul6-7

Summer ON Skills

Click here to read more

2023
anibar
Jun15

Anibar on Tour

Click here to read more

2023
klubet_inovacionit
may27

Klubet e Inovacionit

Click here to read more

2022
pilot2
Dec10-11

PILOT '22

PILOT '22 Winter School

2022
Euphony
Dec3

Euphony

50 artistë, 8 grupe muzikore, 6 orë, 3 shtete...

2022
Mobile Us Corner
Jun20

School ON

School on ka në fokusin e tij kthimin e shkollave...

Click here to read more

2022
Mobile Us Corner
Jun6

Mobile American Corner

Për 100 vjetorin e marrëdhenieve midis Shqipërisë dhe...

Click here to read more

2022
Mobile Us Corner
May24

Debati Karl Popper

Click here to read more

2022
Mobile Us Corner
Apr21

"Bazat e Didaktikes ne AFP"

Bazat e didaktikës në AFP ka përsynim përmirësimin e aftësive...

click for more

2022
Mobile Us Corner
Apr21

"Bazat e Didaktikes ne AFP"

Bazat e didaktikës në AFP ka përsynim përmirësimin e aftësive...

click for more

2022
Leadership Camp
2021
Leadership Camp
Aug30

Through VET

Through Vet ka për qëllim nxitjen dhe krijimin e bashkëpunimit...

click for more

2021
Leadership Camp
Aug30

Qendra Multifunksionale Thuman

Zona e Thumanës u prek nga tërmeti i vitit 2019...

click for more

2019
Leadership Camp
Nov26

Together 100

Together 100 ka si qëllim ofrimin e ndihmës me pako...

click for more

2019
Mobile Us Corner
May19

Shkolla Verore A.n.d.i.s

Krijimi i një tryeze të rumbullakët mes drejtorëve të shkollave...

click for more