Takim mes vullnetarëve  tek Liqeni Artificial Takim mes vullnetarëve tek Liqeni Artificial
2022-09-08 by admin

U zhvillua takim mes vullnetarëve të New Vision tek Liqeni Artificial i Tiranës , ku mes natyrës ata u njohën me programet e ardhshme të New Vision 2022-2023 . Aktiviteti u shoqërua me lojra diskutime dhe shumë argëtim.

Qëndroni në azhurnim!

Bëhu i pari që merr informacion në lidhje me fëmijët që ne ndihmojmë.