Hello Friend

Events

Upcoming Events

2022
Euphony
Dec 3

Euphony

50 artistë, 8 grupe muzikore, 6 orë, 3 shtete...click for more.

2022
Takimi
Sep 8

Bizup - Young Girls Entrepreneur

Ky projekt synon të sjellë së bashku vajza...click for more

2022
Mobile Us Corner
June 6

Mobile American Corner – Tiranë

Për 100 vjetorin e marrëdhenieve midis Shqipërisë dhe...click for more

2022
Mobile Us Corner
May 24

Debati Karl Popper

Ky projekt synon të krijojë grupe debati të mirëfillta...click for more

Partners